Yoga als beleving

De yogalessen bij Artemis Levenscoaching zijn gericht op de praktijk. Yoga toepassen in het dagelijks leven om te kunnen leven in de vaak overweldigende maatschappij i.p.v. overleven! Yoga als beleving is wat ik vaak hoor.


We starten de Yoga les met een korte meditatie; om bij jezelf te komen en al datgene wat er die dag aan de orde is geweest even te laten. Mediteren kan op 1001 manieren!

Het is alleen al fijn om te weten hoe je kan mediteren en nog fijner wat er bij je past op welk moment. Er worden dan ook steeds nieuwe meditatievormen aangereikt.

De asana's (Yoga houdingen) bestaan o.a. uit oefeningen om te kunnen “aarden” zodat je steviger met beide benen op de grond komt te staan. En balansoefeningen, om het evenwichtsgevoel te verbeteren en het ontwikkelen van een gevoel van stabiliteit en evenwichtigheid.

Ademhalingsoefeningen maken ook altijd onderdeel uit van de les. In het dagelijks leven weerspiegelt onze ademhaling vaak onze gemoedstoestand. Wanneer je innerlijk een toestand van onrust ervaart, zal je oppervlakkiger en onregelmatiger ademhalen.

De les wordt afgesloten met een totale ontspanning.

In elke Yoga les wordt iets doorgegeven van de kennis en vaardigheden die ik heb mogen opdoen vanuit mijn opleiding en training én het dagelijks leven als hooggevoelig persoon. Het is mijn intentie dit door te geven zodat je zelf het wiel niet hoeft uit te vinden en uiteindelijk je eigen manier kan vinden om toe te passen in je dagelijkse leven.

Yogalessen zijn in Vianen op de maandagavond en in Eindhoven op de dinsdagochtend en de dinsdagavond.

Wees welkom voor een proefles om de sfeer beleven.

Kosten: 10 lessenkaart voor 132 euro.